ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ουκρανοί κτύπησαν δεξαμενή καυσίμων στο Λουχάνσκ

Το κτύπημα σημειώθηκε από UAV

Οι Ουκρανοί κτύπησαν δεξαμενή καυσίμων στο Λουχάνσκ

Επίθεση κατά δεξαμενών πετρελαίου στην πόλη Λουχάνσκ πραγματοποίησαν την Κυριακή (3/12) οι Ουκρανοί, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. 

Το Τμήμα Στρατηγικής Επικοινωνίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έκανε λόγο σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram για «επιτυχές πλήγμα», χωρίς να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Νωρίτερα σήμερα, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti είχε μεταδώσει ότι ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν δεξαμενή πετρελαίου, προκαλώντας πυρκαγιά η οποία κατασβέσθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.