ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Οι Ρώσοι περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Αβντίιβκα – Ενισχύουν τις πλευρές για να αποτρέψουν τον απεγκλωβισμό

Το παραδέχονται οι Ουκρανοί - Σταμάτησε ο ανεφοδιασμός των στρατευμάτων τους

Οι Ρώσοι περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Αβντίιβκα – Ενισχύουν τις πλευρές για να αποτρέψουν τον απεγκλωβισμό

Ο ρωσικός Στρατός έθεσε σε επιχειρησιακή περικύκλωση τους Ουκρανούς στρατιώτες που επιχειρούσαν στην Αβντίιβκα, σύμφωνα με ουκρανικές πηγές, σταματώντας παράλληλα και τον ανεφοδιασμό τους. 

Τις τελευταίες πέντε ημέρες, ο ρωσικός στρατός προχώρησε στα βορειοδυτικά του Στέποβο, νότια του Vesely και από την πλευρά της Yasinovataya.

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ελπίδες απεγκλωβισμού αν ξεκινήσουν αντεπίθεση στα «πλευρά» των ρωσικών δυνάμεων όπως συνέβη τον Μάιο κοντά στο Μπακχμούτ. Ωστόσο, οι ρωσικές μονάδες προφανώς το λαμβάνουν υπόψη και, σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό, ενισχύουν τις πλευρές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ανησυχούσαν για την κατάσταση γύρω από την Αβντίιβκα, η οποία ήταν μισο-κυκλωμένη από τρεις πλευρές. Ο Anton Kotsukon, εκπρόσωπος της 110ης Ξεχωριστής Ταξιαρχίας της Ουκρανίας, σήμανε συναγερμό.
Σημείωσε ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είχαν αναδιατάξει 40.000 εφέδρους στην πόλη και συσσώρευαν πυρομαχικά όλων των διαμετρημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.