ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χεζμπολάχ: Ανακοίνωσε την κατάρριψη ισραηλινού drone πάνω από τον Λίβανο

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ανακοινώνει την κατάρριψη ενός drone αυτού του είδους

Χεζμπολάχ: Ανακοίνωσε την κατάρριψη ισραηλινού drone πάνω από τον Λίβανο

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε ένα ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) Hermes 450, πάνω από το λιβανικό έδαφος με πύραυλο εδάφους-αέρα.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ανακοινώνει την κατάρριψη ενός drone αυτού του είδους.

Τo Hermes 450 είναι ένα ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πολλαπλού φορτίου που κατασκευάζει η Elbit Systems, εταιρεία κατασκευής όπλων που εδρεύει στο Ισραήλ.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι δύο πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν είχαν στόχο μη επανδρωμένο αεροσκάφος της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας που επιχειρούσε πάνω από τον Λίβανο. Ο πρώτος, σημείωσε, αναχαιτίστηκε από το Σύστημα Αντιαεροπορικής Άμυνας του Ισραήλ «Σφενδόνη του Δαυίδ», αλλά το ισραηλινό drone «έπεσε μέσα στο λιβανικό έδαφος» μετά την εκτόξευση δεύτερου πυραύλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χεζμπολάχ, η οποία υποστηρίζεται από το Ιράν, έχει ανακοινώσει ότι έχει καταρρίψει ή θέσει υπό τον έλεγχό της αρκετά ισραηλινά drones στη διάρκεια των μηνών αυτών, από τότε που άρχισε η ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στη σιιτική λιβανική οργάνωση και τον ισραηλινό στρατό στα νότια σύνορα του Λιβάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.