ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Επίσημη επίσκεψη στο Ιράν πραγματοποιεί ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού

Στο επίκεντρο η ενίσχυση της συνεργασίας

Επίσημη επίσκεψη στο Ιράν πραγματοποιεί ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού

Στο Ιράν για επίσημη επίσκεψη βρίσκεται από σήμερα ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού.

Αυτό το ταξίδι «θα συμβάλει στην ενίσχυση των ρωσοϊρανικών στρατιωτικών δεσμών και θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της συνεργασίας» των δύο χωρών, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία, επικαλούμενα το υπουργείο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Novosti, ο Σοϊγκού έγινε δεκτός με τιμές στην έδρα του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν, όπου τον ανέμενε ο στρατηγός Μοχαμάντ Μπαγερί. Η αντιπροσωπεία του ρωσικού υπουργείου θα έχει συνομιλίες με στρατιωτικούς αξιωματούχους στο Ιράν, πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δύση κατηγορεί το Ιράν ότι εφοδιάζει με drones τον ρωσικό στρατό ενώ πρόσφατα η Ρωσία παρέδωσε εκπαιδευτικά τύπου YAK-130 στην ιρανική αερπορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.