ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Καμπάς για ελικόπτερα: «Δεν ήταν παροπλισμένα- Η πίστα είχε ενεργά ελικόπτερα»

Μετά τις χθεσινές αποκαλυπτικές εικόνες

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Καμπάς για ελικόπτερα: «Δεν ήταν παροπλισμένα- Η πίστα είχε ενεργά ελικόπτερα»

Το ερώτημα που συντάραξε την κοινωνία τις πρώτες ημέρες της κακοκαιρίας ήταν γιατί έλειπε η μεγάλη και η γρήγορη κινητοποίηση του στρατού που την είχαμε δει στο παρελθόν, ανέφερε σε εκπομπή του Open ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Γ. Καμπάς ο οποίος έριξε τις ευθύνες στις εντολές της ηγεσίας της Πολιτικής Προστασίας που έχει τον συντονισμό του όλου έργου αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης.

Εκανε λόγο για αστοχίες του νέου υπουργείου (σ.σ. Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης) ενώ ήταν σαφής για την υπόθεση των ελικοπτέρων που βρέθηκαν στο νερό.

Είπε συγκεκριμένα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ήταν παροπλισμένα τα ελικόπτερα. Παροπλισμένα με ενεργά ελικόπτερα μαζί δεν μπαίνουν μαζί. Άρα η πίστα αυτή που βλέπουμε (στις φωτογραφίες) έχει ενεργά ελικόπτερα. Τα παροπλισμένα μπαίνουν σε άλλον χώρο και είναι ψιλοβανδαλισμένα. Είδα και Απάτσι το οποίο ασφαλώς δεν ήταν παροπλισμένο που ήταν κι αυτό μέσα στο νερό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.