ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Βόλος: Γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Σάλος έχει ξεσπάσει στον Βόλο μετά το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, όπου ένας άνδρας ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και την έστειλε στο νοσοκομείο.

Την πλάκωσε στις μπουνιές και τις κλωτσιές και την έστειλε στο Νοσοκομείο. Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αρχές στον Βόλο το τελευταίο 24ωρο, με δράστη 60χρονο Έλληνα και θύμα την 57χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Όλα συνέβησαν προχθές το βράδυ (21-07-2021) στη Νέα Ιωνία. Ο εν διαστάσει σύζυγος πήγε στο σπίτι που διαμένει η 57χρονη και αφού διαπληκτίστηκαν άρχισε να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και στα χέρια και να την κλωτσά στα πόδια. Μόλις η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ο ίδιος τράπηκε σε φυγή. Η 57χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με μώλωπες και εκχυμώσεις.

Για το συμβάν έγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας. Αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τον δράστη, τον οποίο συνέλαβαν.

Χθες ο 60χρονος δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί, όμως η δίκη αναβλήθηκε, καθώς απουσίαζε η βασική μάρτυρας της υπόθεσης, δηλαδή η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, παραμένει για νοσηλεία στο Αχιλλοπούλειο. Ο 60χρονος αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες: Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Μετά την αναβολή θα δικαστεί στις 29 Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.