ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φολέγανδρος: Στο λιμάνι του Πειραιά ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό (βίντεο)

Φολέγανδρος: Στο λιμάνι του Πειραιά ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό (βίντεο)

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, έφτασε πριν από λίγο στον Πειραιά για να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Η απόφαση για την προφυλάκισή του ήταν ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέως.

Ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος μετά τη χθεσινή απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και αναχώρησε σήμερα από τη Νάξο.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά την πολύωρη απολογία του, επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του, πάσχει από ψυχική νόσο για την οποία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή που διέκοψε. Γι’ αυτό και διατάχτηκε από τις Αρχές ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Την ίδια ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, μίλησε για το πόρισμα του ιατροδικαστή που οδηγεί σε κατάρρευση του σεναρίου ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε συνείδηση των πράξεων του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με την απολογία του δράστη κατέρρευσε το τεκμήριο αθωότητας του», σημείωσε και εξήγησε: «Όταν λες “εγώ το έκανα, αλλά δεν τη χτύπησα, ήταν μια έκρηξη της στιγμής γιατί είμαι διπολικός, άρα δεν είχα συνείδηση του αδίκου κι αυτών που έκανα», λες στην ουσία «μη με στείλετε φυλακή, στείλτε με να θεραπευτώ» ανέφερε. «Σε αυτό το σημείο έρχεται ο ιατροδικαστής και αυτό το υπερασπιστικό επιχείρημα του κατηγορουμένου, το οδηγεί σε κατάρρευση» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.