ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντοπίστηκαν σκληροί δίσκοι με τεράστιο όγκο παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του συνταξιούχου μουσικού στα Σεπόλια

Εντοπίστηκαν σκληροί δίσκοι με τεράστιο όγκο παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του συνταξιούχου μουσικού στα Σεπόλια

Δύο νέες υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας έχουν έρθει τα τελευταία 24ωρα στο φως. Η πρώτη, αφορά την περίπτωση του 60χρονου συνταξιούχου μουσικού ο οποίος με ψεύτικο λογαριασμό στα social media αντάλλασσε γυμνές φωτογραφίες με 15χρονη από την Ιταλία.

Μετά από την καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του 60χρονου μουσικού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο σπίτι του στα Σεπόλια εντοπίστηκαν σκληροί δίσκοι με πρωτοφανή όγκο υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 10 σκληροί δίσκοι μέσα στους οποίους υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφίας ανηλίκων.

20χρονος εκβίαζε νεαρές μαθήτριες από την Αγγλία

Την ίδια ώρα, ένας 20χρονος φοιτητής από την Σπάρτη, εκβίαζε δύο νεαρές μαθήτριες από την Αγγλία, από τις οποίες είχε αποσπάσει μέσω social media γυμνές φωτογραφίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός ζητούσε επανειλημμένα από την 15χρονη και την 17χρονη να του στέλνουν υλικό, διαφορετικά θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του νεαρού από την Λακωνία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.