Κέρκυρα: Ταυτοποιήθηκε από τον αδερφό του ο γυμνός άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε βράχια (upd)

Κέρκυρα: Ταυτοποιήθηκε από τον αδερφό του ο γυμνός άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε βράχια (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 11:52) Από τον αδελφό του αναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Κέρκυρα το απόγευμα της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το θύμα ήταν Κερκυραίος, ο οποίος διέμενε στο Μοσχάτο στην Αθήνα, ενώ τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στο νησί. Ήταν περίπου 60 με 70 ετών, ενώ άμεσα στο σημείο είχαν βρεθεί τόσο το Λιμενικό, όσο και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.


Θρίλερ στην Κέρκυρα μετά τον εντοπισμό ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων στα βράχια στην παραλία Δράστης στους Περουλάδες.

Ο άνδρας ηλικίας 65-70 ετών, εντοπίστηκε σύμφωνα με το ertnews.gr γυμνός από τουρίστα ενώ επιτόπου έσπευσαν το λιμενικό και η πολιτική προστασία του δήμου βόρειας Κέρκυρας.

Ο άνδρας φέρεται να από την πρώτη εκτίμηση από τον ιατροδικαστή να φέρει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο θάνατος του φαίνεται να προήλθε από πτώση από μεγάλο ύψος. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρει στο φως η νεκροψία νεκροτομή ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχει διαπιστωθεί η ταυτότητα του άτυχου άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.