ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αργολίδα: Σκύλος εντόπισε τρία κιλά κάνναβης σε αποθήκη

Αργολίδα: Σκύλος εντόπισε τρία κιλά κάνναβης σε αποθήκη

Στην σύλληψη ενός Έλληνα 37χρονου και ενός αλλοδαπού 46χρονου προχώρησαν οι Αρχές στο Κρανίδι Αργολίδας καθώς είχαν στην κατοχή τους τρία κιλά κάνναβης.

Οι σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών που συνόδευαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου, έκαναν… πάρτι όταν ερεύνησαν την αποθήκη της επιχείρησης του 37χρονου και ανακάλυψαν ποσότητες από «φούντα» και κλώνους κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 110 γραμμαρίων! Όπως διαπιστώθηκε, ο επιχειρηματίας μαζί με τον 46χρονο συνεργό του είχαν στήσει εργαστήριο για την εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης με εξοπλισμό που αποτελείτο από ηλεκτρικές σόμπες, πλαστικές γλάστρες, λαμπτήρες, ανεμιστήρα και άλλα εξαρτήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον χώρο κατασχέθηκε και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ στο σπίτι του 46χρονου αλλοδαπού ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα, βρέθηκαν δυο συσκευασίες με σπόρους κάνναβης, ένα τρίφτης και 70 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.