ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρεις ληστές έκλεψαν φορτηγάκι το τράκαραν και το έκαψαν στα Φάρσαλα

Τρεις ληστές έκλεψαν φορτηγάκι το τράκαραν και το έκαψαν στα Φάρσαλα

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές τράκαραν ένα κλεμμένο φορτηγάκι τρεις Έλληνες από τα Φάρσαλα πριν το κάψουν.

Οι δράστες έφτασαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός από αυτούς στο σημείο όπου ήταν παρκαρισμένο το όχημα που έβαλαν στο μάτι, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του. Λίγη ώρα αργότερα, το φορτηγάκι βρέθηκε κατεστραμμένο από πυρκαγιά, αφού προηγουμένως οι δράστες είχαν προσκρούσει με αυτό σε δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα και δυο φορτηγά, προκαλώντας τους σημαντικές ζημιές!

Οι δυο από τους δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και κατασχέθηκε το δικό τους αυτοκίνητο, ενώ ο τρίτος συνεργός τους αναζητείται. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες μαζί με άλλον συνεργό τους είχαν κλέψει και την προηγούμενη Παρασκευή ένα Ι.Χ. φορτηγό από την πυλωτή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του, ο οποίος το βρήκε το πρωί της επόμενης ημέρας κατεστραμμένο ολοσχερώς από πυρκαγιά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κλοπές τροχοφόρων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, που βαρύνουν και τους δυο ασύλληπτους συνεργούς τους. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί ερευνούν αν είναι υπαίτιοι και για άλλες κλοπές οχημάτων στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.