Μεγάλη πορεία ετοιμάζουν οι Πακιστανοί στην Αθήνα – Στην Θεσσαλονίκη η Λιτανεία του Αγ.Δημητρίου… λιτή

Μεγάλη πορεία ετοιμάζουν οι Πακιστανοί στην Αθήνα – Στην Θεσσαλονίκη η Λιτανεία του Αγ.Δημητρίου… λιτή

Την ίδια στιγμή που η λιτανεία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη θα είναι συμβολική, με τη συμμετοχή λίγων πιστών, και θα κάνει απλά τον γύρο της εκκλησίας, «δοκιμάζοντας» τους πιστούς, οι μουσουλμάνοι Πακιστανοί της Αθήνας προετοιμάζουν μεγάλη πορεία από την Πλατεία Κοτζιά στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν την πίστη τους στον Αλλάχ!

Σύμφωνα με όσα προανήγγειλε η πακιστανική τηλεόραση, έχει διοργανωθεί μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή πρωί.

Όπως, μάλιστα, τονίζεται, πρόκειται για απόφαση που πήραν όλες οι «θρησκευτικές οργανώσεις στην Ελλάδα», κάνοντας τον απλό πολίτη να αναρωτιέται ποιες ακριβώς είναι αυτές, εάν είναι καταγεγραμμένες και τι είδους εσωτερικές διαδικασίες έχουν.

Το δεύτερο ζήτημα που προκύπτει είναι βεβαίως το από ποιους πήραν (αν πήραν) άδεια για τη διενέργεια της συγκεκριμένης πορείας, σε μια κατά βάση χριστιανική χώρα, γεγονός που θα μετατρέψει το κέντρο της πρωτεύουσας, για κάποιες ώρες, σε προάστιο του Ισλαμαμπάντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, από την άλλη τέτοιου είδους θρησκευτικές εορτές μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας το τελευταίο διάστημα, όχι μόνον έχουν μετατραπεί σε… ρουτίνα, αλλά αποτελούν και ζητούμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.