ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλκίδα: Νεκρός 53χρονος μέσα στο σπίτι του

Χαλκίδα: Νεκρός 53χρονος μέσα στο σπίτι του

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας άνδρας το βράδυ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου στη Χαλκίδα.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα evima.gr ο άτυχος άνδρας έμενε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Το περιστατικό συνέβη πριν από ένα 24ωρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα συγγενικό του πρόσωπο βρήκε μέσα στην οικία του τον 53χρονο άνδρα νεκρό, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία αμέσως. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι τη σορό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.