ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε πατέρα τριών παιδιών στο κέντρο της Αθήνας!

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην Λένορμαν

Ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε πατέρα τριών παιδιών στο κέντρο της Αθήνας!

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην καφετέρια Εl Chapo στην Λένορμαν, καθώς Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε έναν πατέρα τριών παιδιών, μπροστά σε ένα δεκάχρονο παιδί.

Ο ράπερ φέρεται να μαχαίρωσε δύο άτομα τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο επεισόδιο συμμετείχαν πέντε άτομα, τέσσερις αλλοδαποί και ένας Έλληνας.

Το χρονικό της επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες o ράπερ μαζί με τέσσερις φίλους του επισκέφθηκαν την καφετέρια της περιοχής στην οδό Λένορμαν 158.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ήρθαν σε διαμάχη με τον διανομέα της επιχείρησης. Λίγο αργότερα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο διανομέας και ο ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής που επέβαινε στο ΙΧ.

Ποιος είναι ο Thug Slime

Ο Thug Slime γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

«Η μητέρα μου είναι από τη Βουλγαρία και ο πατέρας μου από την Αφρική, Νιγηριανός» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του. «Στην Αθήνα μετακομίσαμε όταν ήμουν στην πρώτη δημοτικού, στα Σεπόλια. Τα Σεπόλια έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη μουσική και στους στίχους μου, με έχουν επηρεάσει πολύ στον τρόπο που γράφω. Η γειτονιά μου έχει ό,τι έχουν οι γειτονιές στα Πατήσια, στην Κυψέλη, στην Αττική, στον Άγιο Νικόλαο, και έχει απ’ όλα, τα καλά της και τα κακά της. Έχει απλούς ανθρώπους, ηλικιωμένους που ζουν εκεί 70 χρόνια, πολλούς ξένους, Τσιγγάνους, αλλά έχει και εγκληματικότητα, παρανομία, φόνους. Γι’ αυτό έχει και πάρα πολλή αστυνομία, πολλούς της ομάδας ΔΙΑΣ, πολλούς ΟΠΚΕ, πολλή ασφάλεια», είχε προσθέσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και είχε αποκαλύψει ότι «ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.