ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 68χρονος οφθαλμίατρος

Το συμβάν έγινε στις 11 Νοεμβρίου

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 68χρονος οφθαλμίατρος

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο οφθαλμίατρος που στις 11 Νοεμβρίου δέχτηκε πυροβολισμούς, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας στο Χαλάνδρι από την 49χρονη εικαστικό με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Ο 68χρονος επέστρεφε μαζί με το 12χρονο κορίτσι που είχε αποκτήσει με τη γυναίκα από την Αλβανία, από το σχολείο του παιδιού, ενώ στην είσοδο της πολυκατοικίας τον περίμενε η δράστις.

Ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο οφθαλμίατρος υποβλήθηκε σε δύο πολύωρα χειρουργεία για να του αφαιρεθούν οι βολίδες από το περίστροφο που είχε δεχτεί στην ουροδόχο κύστη, στο έντερο και στον θώρακα.

​​​​​​​Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα πρώτα δύο 24ωρα ήταν κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, που σχημάτισαν τη δικογραφία της υπόθεσης, δεν κατάφεραν να αποκρυσταλλώσουν ολοκληρωμένη άποψη, καθώς τα όσα τους έλεγε η 49χρονη δεν είχαν συνοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​«Ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή ότι ήταν πολύ ταραγμένη και δεν ήταν εύκολη η επικοινωνία μαζί της» λέει αστυνομικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.