ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πήγε για μαλλί & βγήκε κουρεμένος»: Αντί να πουλήσει το αντικείμενο που ήθελε έχασε τις καταθέσεις του

Πώς ο υποψήφιος πελάτης, του άρπαξε το ποσό των 15.012 ευρώ

«Πήγε για μαλλί & βγήκε κουρεμένος»: Αντί να πουλήσει το αντικείμενο που ήθελε έχασε τις καταθέσεις του

Το περασμένο Σάββατο, «χτύπησαν» ξανά οι επιτήδειοι που παγιδεύουν ανυποψίαστους πολίτες που αναρτούν αγγελίες στο διαδίκτυο για την πώληση διαφόρων προϊόντων, καθώς κατάφεραν και απέσπασαν ένα αρκετά μεγάλο ποσό, από τον λογαριασμό ενός κατοίκου περιοχής της Καβάλας.

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης εντόπισε την αγγελία την οποία είχε αναρτήσει το θύμα σε ιστοσελίδα του διαδικτύου για την πώληση μιας βενζινοκίνητης παιδικής μοτοσικλέτας και, με διάφορες προφάσεις, κατάφερε να του αποσπάσει τους προσωπικούς κωδικούς των τραπεζικών συναλλαγών του.

Έτσι, μπήκε στον λογαριασμό του και άρπαξε το ποσό των 15.012 ευρώ! Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας για την ταυτοποίηση του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Και νέα απάτη με μεγάλο ποσό στην Κομοτηνή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κομοτηνής διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνώστου που επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν κάτοικο της πόλης και προσποιήθηκε ότι ήθελε δήθεν να καταβάλει ηλεκτρονικά μια οφειλή του, για την παροχή υπηρεσιών. Το θύμα του έδωσε τα τραπεζικά στοιχεία του λογαριασμού που διατηρεί από κοινού με μία γυναίκα και ο άγνωστος κατάφερε να αποσπάσει από αυτόν το ποσό των 10.190 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.