ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη ο Αλβανός κρατούμενος που απέδρασε από το ΑΤ Ακροπόλεως (upd2)

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία τόσο για την κλοπή όσο και για την απόδραση

Συνελήφθη ο Αλβανός κρατούμενος που απέδρασε από το ΑΤ Ακροπόλεως (upd2)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 18:51) Εντοπίστηκε ο Αλβανός κρατούμενος, που το απόγευμα της Δευτέρας, απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, εκμεταλλευόμενος σύγχυση που προκάλεσε μία φίλη του.

Άνδρες Α.Τ. και Τ.Α. Ακροπόλεως τον εντόπισαν και του πέρασαν εκ νέου χειροπέδες. Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός είχε συλληφθεί για κλοπή μοτοσικλέτας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ποινικό παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία τόσο για την κλοπή όσο και για την απόδραση, ενώ υπό κράτηση είναι και η φίλη του.


Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας καθώς απέδρασε ένας κρατούμενος στο ΑΤ Ακροπόλεως.

Πρόκειται για έναν Αλβανό υπήκοο, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.