ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και… λήστεψαν σπίτι

Αφαίρεσαν μία κυνηγητική καραμπίνα

Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και… λήστεψαν σπίτι

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, έγινε καταγγελία για ληστεία σε σπίτι στην περιοχή των Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της Τρίτης τέσσερα άτομα προσποιούμενα τους αστυνομικούς, φορώντας ρουχισμό που προσομοίαζε με αστυνομική στολή, μπήκαν σε σπίτι με το πρόσχημα αναζήτησης ύποπτων ατόμων και ερεύνησαν τους χώρους.

Αφαίρεσαν μία κυνηγητική καραμπίνα, προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να εισέλθουν σε χώρο που χρησιμοποιούνταν ως εργαστήριο, ενώ στη συνέχεια, ένας εκ των δραστών προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας σε βάρος του 38χρονου ιδιοκτήτη όταν αυτός αντιλήφθηκε ότι δεν πρόκειται για αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.