Χειροπέδες σε άνδρα για αποπλάνηση 12χρονης μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Η καταγγελία της μητέρας για την αποπλάνηση της ανήλικης

Χειροπέδες σε άνδρα για αποπλάνηση 12χρονης μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Μέσα σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα εντοπίστηκε 12χρονη ανήλικη να κρατείται από 40χρονο άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε ερωτική επαφή. Συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η είδηση προκαλεί σοκ: Άνδρες του Ανηλίκων εισέβαλαν στο Athens City Plaza και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για «Υποστήριξη της εκούσιας διαφυγής ανήλικης με σκοπό να την μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες» και «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, που συμπλήρωσε τα δώδεκα».

Η καταγγελία της μητέρας για την αποπλάνηση της ανήλικης

Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή. Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε πως η κόρη της το έσκασε από το σπίτι και ότι την έχει αποπλανήσει ένας άνδρας. Όπως προέκυψε από την έρευνα η ανήλικη έφυγε από το σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτή από τη μητέρα της και βρέθηκε με τον κατηγορούμενο στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνος την οδήγησε στο ξενοδοχείο όπου και έμειναν το βράδυ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα της ανήλικης, κατήγγειλε ότι από καιρό είχε υπόνοιες ότι η κόρη της συνδέονταν ερωτικά με τον κατηγορούμενο, στον οποίο – όπως είπε- είχε κάνει επανειλημμένες συστάσεις για να μην την ενοχλεί, αλλά η κόρη της δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ. Η 12χρονη σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φέρεται να αρνήθηκε ότι έχει ερωτική σχέση με τον συλληφθέντα, χωρίς όμως να δίνει κάποια πειστική απάντηση για το λόγο που βρέθηκαν μαζί στο ξενοδοχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την υπόθεση ενημερώθηκε εισαγγελέας ανηλίκων ενώ η 12χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων και παιδοψυχιατρικής εκτίμησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.