ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλη πυρκαγιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Καλλιθέα

Μεγάλη πυρκαγιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Καλλιθέα

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι στο κτήριο υπήρχαν την ώρα που ξέσπασε η φωτιά πολλοί εργαζόμενοι. Όλα δείχνουν ότι κάποιος σπινθήρας προκάλεσε φωτιά σε εύφλεκτα υλικά.

Εργαζόμενοι έχουν αναφέρει στους πυροσβέστες ότι προκλήθηκε βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά πρώτα στο όχημα που βρισκόταν στο συνεργείο και στη συνέχεια να μεταδωθεί σε λάδια και άλλα εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν στο σημείο.

Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες όμως δεν τα κατάφεραν.

Ευτυχώς οι πληροφορίες που υπάρχουν λένε ότι όλοι οι εργαζόμενοι κατάφεραν να βγουν από το κτήριο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει τουλάχιστον 7 οχήματα με 21 πυροσβέστες, ωστόσο οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες λόγω των εύφλεκτων υλικών και λόγω του ότι ο χώρος είναι κλειστός και λόγο του καπνού η ορατότητα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.

Από το υπόγειο του κτηρίου έχουν ακουστεί μάλιστα κάποιες εκρήξεις, γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.