ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία

Στο πλαίσιο πρόληψης και αντιμετώπισης της αυξημένης εγκληματικότητας στην Πελοπόννησο, πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές των δήμων Σπάρτης, Ευρώτα, Ανατολικής Μάνης, Μονεμβασιάς και Ελαφονήσου Λακωνίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 140 οχήματα και 207 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 43 και συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι ένας για παράνομη οπλοκατοχή, ένας για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ένας για απλή σωματική βλάβη, τρεις για καταδικαστικά έγγραφα, τέσσερις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος.

Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα της Ασφάλειας Σπάρτης, εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές σε σπίτια, που σημειώθηκαν στις 15 και 16 Αυγούστου στα Ανώγεια και την Παλαιοπαναγιά Λακωνίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου Ρομά για κλοπή.

Κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν συνολικά 43 παραβάσεις του ΚΟΚ, έντεκα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, τρεις παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων και τέσσερις παραβάσεις για στέρηση αδείας εργασίας σε καταστήματα, ενώ κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο και ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους εισαγγελείς Γυθείου και Σπάρτης. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.