ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε σπίτια στην Πάτρα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε σπίτια στην Πάτρα

Η Ασφάλεια Πατρών εξάρθρωσε σπείρα που διέπραττε κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει πέντε άτομα, ηλικίας από 12 έως 43 ετών, ενώ ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση, είναι ήδη έγκλειστος στο Κέντρο Κράτησης Ανηλίκων Βόλου. Επίσης, οι αστυνομικοί αναζητούν δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 52, 19 και 17 ετών αντίστοιχα, καθώς και εννέα ακόμα άτομα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της σπείρας, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει τα τελευταία δύο χρόνια, μία ληστεία και περίπου 60 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, τα μέλη της σπείρας, αφού διαπίστωναν πρώτα ότι οι ένοικοι των σπιτιών απουσίαζαν, στην συνέχεια έμπαιναν μέσα και αφαιρούσαν κυρίως κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.