ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συλλήψεις μελών σπείρας που έκλεβε σκάφη

Συλλήψεις μελών σπείρας που έκλεβε σκάφη

Στη σύλληψη δύο ατόμων που φέρονται ότι είναι μέλη σπείρας η οποία το τελευταίο πεντάμηνο έκλεβε σκάφη από τα Μεσόγεια της Αττικής και τα μετέφερε στην Δυτική Ελλάδα, προχώρησε η αστυνομία.

Ήδη, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν συλληφθεί δύο μέλη της σπείρας, ενώ αναζητείται και ένας 20χρονος. Όμως, σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Αστυνομίας, είναι πολύ πιθανό στην σπείρα να εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Η δράση της σπείρας άρχισε να αποκαλύπτεται μετά την σύλληψη στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 45 και 21 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, ρυμουλκώντας σκάφος που είχε κλαπεί από το Κορωπί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έρευνες που έκαναν η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου, εξιχνιάστηκαν άλλες έξι κλοπές σκαφών. Ως δράστες των κλοπών φέρονται οι δύο συλληφθέντες, καθώς και ο 20χρονος που αναζητείται.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν βρεθεί τα τρία από τα έξι σκάφη που είχαν αφαιρεθεί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων.

Όσον αφορά στα κίνητρα των δραστών, αξιωματικοί της Αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα κλεμμένα σκάφη να κατέληγαν σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.