ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Σύλληψη διαρρήκτη μετά πυροβολισμών

Ρόδος: Σύλληψη διαρρήκτη μετά πυροβολισμών

Περιπετειώδης αποδείχθηκε η σύλληψη ενός 55χρονου διαρρήκτη καταστήματος στο χωριό Καλυθιές της Ρόδου το πρωί της Πέμπτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί ενημερώθηκαν για τη διάρρηξη και έφτασαν στις Καλυθιές. 

Εκεί εντόπισαν το αυτοκίνητο του 55χρονου και του έκαναν σήμα προκειμένου να σταματήσει. Αντί όμως να σταματήσει ο διαρρήκτης πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει με κατεύθυνση την έξοδο προς την εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου.

Σε κάποια στιγμή της καταδίωξης ο 55χρονος ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του κάθετα σε έναν επαρχιακό δρόμο αλλά όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να το προσεγγίσουν πεζή, τότε αυτός πάτησε εκ νέου το γκάζι επιχειρώντας να τους εμβολίσει.

Τότε οι δύο αστυνομικοί άνοιξαν πυρ σημαδεύοντας τα λάστιχα και πετυχαίνοντας το μπροστά αριστερά.

Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο με σκασμένο πλέον το λάστιχό του ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο μολονότι αυτός αντιστάθηκε εκ νέου.

Σε έρευνα που έγινε στον συλληφθέντα και το αυτοκίνητο του βρέθηκαν:

κατσαβίδι μήκους 30 εκατοστών,

μεταλλική βέργα (μπετόβεργα) μήκους 45 εκατοστών,

καπέλο, φακός και ζευγάρι γάντια,

πλαστική τσάντα, με το χρηματικό ποσό των 42 ευρώ σε κέρματα.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος τα ξημερώματα της 14ης Μαρτίου είχε διαρρήξει επιχείρηση με οικοδομικά υλικά στην Ιαλυσό από την οποία αφαίρεσε χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για πλαστογραφία με ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.