ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι κατηγορούμενοι για την φωτιά στο Αντισκάρι

Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι κατηγορούμενοι για την φωτιά στο Αντισκάρι

Ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή αφέθηκαν οι δυο άνδρες που εμπλέκονταν στην καταστροφική πυρκαγιά στο Αντισκάρι.

Ο 47χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι βρέθηκε στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά το περασμένο Σάββατο, γιατί προκλήθηκε βραχυκύκλωμα και φοβήθηκε για την τύχη των ζώων του. Τις κατηγορίες αρνήθηκε και ο 22χρονος νεαρός που εμφανίστηκε σήμερα ενόπιων της Δικαιοσύνης. Και στους δυο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Στον ανακριτή κατέθεσε και ο τεχνικός του σύμβουλος – ένας μηχανολόγος μηχανικός – υποστηρίζοντας με στοιχεία και φωτογραφίες ότι η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Εναντίον των δυο ανδρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εμπρησμό εκ προθέσεως από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.