ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αύριο θα απολογηθεί ο Σ.Τραυλός για τα offset των Type 214 – Ο μοναδικός “καθαρός” του ΠΑΣΟΚ

Αύριο θα απολογηθεί ο Σ.Τραυλός για τα offset των Type 214 – Ο μοναδικός “καθαρός” του ΠΑΣΟΚ

Για κακουργηματικού βαθμού απιστία, καλείται να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης, ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή και Γ. Σταυρόπουλο, ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών Σπύρος Τραυλός, επί υπουργίας στο Εθνικής Άμυνας του Γιάννου Παπαντωνίου. 

Η υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο κ. Τραυλός αφορά την συμφωνία για τα αντισταθμιστικά που είχε υπογράψει στην σύμβαση Neptune II για τον εκσυχρονισμό των υποβρυχίων Type 209/1200 και την option για το τέταρτο Type 214.

Η κατηγορία έχει σχέση με την μη υλοποίηση των αντισταθμιστικών, για τα οποία δεν φέρει, φυσικά, καμία ευθύνη ο Σ.Τραυλός, αφού αποχώρησε περίπου ένα χρόνο μετά την υπογραφή τους στα τέλη του 2002, τον Μάρτιο του 2004.

Σημειώνεται ότι ο μέσος χρόνος υλοποίησης αντισταθμιστικών ήταν πάνω από 10 χρόνια!

Ο ίδιος ο Σ.Τραυλός είναι ένα από τα ελάχιστα, ίσως και το μοναδικό “καθαρό” στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας που άφησε πολύ καλό όνομα για τις διαφανείς και σύννομες ενέργειές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.