ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρέθηκε DNA γυναίκας στη γιάφκα του Σταμπούλου στην Κυψέλη – Δεν ανήκει στην Πόλα Ρούπα

Βρέθηκε DNA γυναίκας στη γιάφκα του Σταμπούλου στην Κυψέλη – Δεν ανήκει στην Πόλα Ρούπα

Εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας, καθώς, οι έρευνες των Αρχών στο διαμέρισμα της οδού Καλιφρονά, στο οποίο μπήκαν με κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο Αντώνης Σταμπούλος, βρέθηκε γυναικείο DNA.

Ειδικότερα στο διαμέρισμα έχουν βρεθεί δύο κράνη, που πιθανότατα χρησιμοποιήθηκαν στην έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου στην ΤτΕ.

Στα κράνη αυτά βρέθηκε μείγμα γενετικού υλικού το οποίο ανήκει σε γυναίκα, αλλά οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής αποφάνθηκαν ότι δεν είναι η Πόλα Ρούπα.

Η γυναίκα αυτή δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, κατά την επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος, να επέβαινε σε μια από τις δύο μηχανές γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.