ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Για να αποφύγει το αλκοτέστ χτύπησε τον Τροχονόμο

Κρήτη: Για να αποφύγει το αλκοτέστ χτύπησε τον Τροχονόμο

Ο νεαρός δεν συγκράτησε τα νεύρα του, με αποτέλεσμα να δείξει τις πυγμαχικές του ικανότητες και να χτυπήσει έναν από τους τροχονόμους στο πρόσωπο.

Ο άτυχος αστυνομικός που βρισκόταν πιο κοντά στον έξαλλο οδηγό, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση και δεν πρόλαβε να προφυλαχτεί, δεχόμενος στο πρόσωπο ένα δεξί ντιρέκτ που τον έστειλε λίγο αργότερα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Αμέσως οι υπόλοιποι αστυνομικοί επενέβησαν και ακινητοποίησαν τον ζόρικο νεαρό ο οποίος είχε βγει εκτός εαυτού. 

Του έβαλαν χειροπέδες και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη, απείθεια και αντίσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.