ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπαράζ διαρρήξεων σε Ξάνθη, Ναύπλιο και Άρτα

Μπαράζ διαρρήξεων σε  Ξάνθη, Ναύπλιο και Άρτα

Σχεδόν κάθε βράδυ βρίσκουν και από ένα παραβιασμένο με την ίδια μέθοδο, πράγμα που δείχνει ότι ο δράστης είναι ο ίδιος.

Μέσα σε έξι ημέρες, καταγράφηκαν πέντε περιστατικά διαρρήξεων με τελευταίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο άγνωστος δράστης έσπασε το πίσω τζαμάκι ενός ταξί από το οποίο άνοιξε την πόρτα. 

Μπήκε μέσα και έψαξε για χρήματα και αντικείμενα αξίας. 

Τις προηγούμενες ημέρες, άλλα τέσσερα ταξί είχαν υποστεί παρόμοιες ζημιές, αλλά η λεία του διαρρήκτη ήταν πενιχρή. 

Η Αστυνομία έχει πάρει αποτυπώματα από τα πέντε ταξί που έγιναν στόχος και προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη.

*** Στο Ναύπλιο, ένας 34χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο που είχε κλέψει λίγες ώρες νωρίτερα. 

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 27 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

*** Από το ανοικτό παράθυρο τρύπωσε στο σπίτι ενός 53χρονου στην πόλη της Άρτας μία 34χρονη τσιγγάνα και άρπαξε από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι τα… κουζινικά και άλλα μικροαντικείμενα.

Όμως, συνελήφθη μετά από αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και παρελήφθη από την Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.