ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιτέλους αποτελεσματική τροχαία αστυνόμευση!

Επιτέλους αποτελεσματική τροχαία αστυνόμευση!

Mέσα σε όλα αυτά πoυ μας πληγώνουν καθημερινά από την προϊούσα διάλυση από αυτό που μπορούσαμε να θεωρήσουμε “κράτος”, υπάρχουν και κάποιοι τομείς, πέρα από τις Ένοπλες Δυνάμεις στους οποίους η άκρως αποτελεσματική παρουσία τους μας κάνει και  αισιοδοξούμε: Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η βελτίωση της ποιότητας της κίνησης των ΙΧ στο κέντρο της Αθήνας και είναι εντυπωσιακά βελτιωμένη η παρουσία και η τροχαία αστυνόμευση της ΕΛΑΣ.

Γίναμε μάρτυρες επεισοδίου όπου κάποιος ασυνείδητος οδηγός είχε κλείσει θέση παρκαρίσματος ανάπηρου (άτομο με ειδικές ανάγκες συγκεκριμένα) στον περιφερειακο του Λυκαβηττού και κλήθηκε η Τροχαία Αθηνών, η οποία έκανε την εμφάνισή της μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά! Και ο γερανός ακολούθησε μετά από έντεκα λεπτά ακριβώς!

Αν σε όλα αυτά συμπεριλάβουμε ότι “τα τζιπ του Κολωνακίου” “θερίζονται” από τις κλήσεις της Τροχαίας Αθηνών, καθημερινά για παράνομο παρκάρισμα και ότι έχουν απελευθερωθεί πεζοδρόμια και πλατείες, αλλά και ότι αστυνομεύεται αποτελεσματικά η κίνηση και το παρκάρισμα των δικύκλων, τότε κάτι δείχνει να αλλάζει στην ποιότητα ζωής όσων κινούνται στο κέντρο. Mε εντυπωσιακή βελτίωση στους γενικούς δείκτες οδικής ασφάλειας. Τουλάχιστον αυτό μας κάνει και αισιοδοξούμε μέσα στο γενικό έρεβος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.