ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρθρωση σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Εξάρθρωση σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες που συνελήφθησαν την Τετάρτη για εξαπάτηση ηλικιωμένων κατ’ εξακολούθηση, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι συλληφθέντες προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα και με το πρόσχημα της οφειλής χρημάτων από συγγενικό τους πρόσωπο, τους αποσπούσαν σημαντικά ποσά. Σε άλλες περιπτώσεις έπειθαν τα θύματά τους ότι δικαιούνται χρήματα από επιστροφή φόρου, για την οποία όμως έπρεπε πρώτα να καταβάλουν αντίτιμο, για την αγορά υποτιθέμενου παραβόλου.

Από τις έρευνες των αρχών εξιχνιάσθηκαν μέχρι στιγμής 15 περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στις περιοχές της Κυψέλης, των Αμπελοκήπων, των Πετραλώνων, του Κολωνού, του Αγίου Παντελεήμονα και του Βύρωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.