Τρομοκρατία για τον θάνατο του ληστή: Ομάδες ταραξιών απειλούν, καταστρέφουν, ρυπαίνουν

Τρομοκρατία για τον θάνατο του ληστή: Ομάδες ταραξιών απειλούν, καταστρέφουν, ρυπαίνουν

Δεν έχει τέλος η «προοδευτική» τρομοκρατία και το θράσος ορισμένων ατόμων τα οποία θεωρούν πως ό,τι και να κάνουν είναι υπεράνω του νόμου, λόγω πολιτικών πεποιθήσεων ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Μέλη του του ακροαριστερού χώρου, αφού διαβάλουν συνεχώς απο χθες τον άτυχο καταστηματάρχη, ο οποίος βρίσκεται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία επειδή υπερασπίστηκε τη ζωή του και την περιουσία του απέναντι σε έναν οπλισμένο ληστή, τώρα έβαλαν στο στόχαστρο και το δικηγόρο του.

Άγνωστοι έγραψαν απειλητικά συνθήματα τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία του Χάρη Αναγνωστόπουλου, του δικηγόρου υπεράσπισης του κοσμηματοπώλη που αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες-σκάνδαλο για το θάνατο του 33χρονου που αποπειράθηκε να ληστέψει την επιχείρηση του πελάτη του στην οδό Γλάδστωνος το απόγευμα της Παρασκευής.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας από τη μια έγραψαν την λέξη «κωλόπαιδο» και από κάτω «Ζακ 22/09» ενώ από την άλλη μεριά έγραψαν το απειλητικό μήνυμα «Χάρη την πάτησες».

Ο ίδιος ο δικηγόρος σε ανακοίνωση του τόνισε πως ενημερώθηκε για την επίθεση στα γραφεία του από τους γείτονες του προσθέτοντας ότι αδυνατεί να κατανόηση τη λογική όσων τα έγραψαν που εναντιώνεται στο Σύνταγμα και τους νόμους.

«Ενημερώθηκα σήμερα το πρωί από κατοίκους της πολυκατοικίας όπου διατηρώ το γραφείο μου ότι χθες το βράδυ κάποια στιγμή άγνωστοι έγραψαν με σπρέι στα μάρμαρα της εισόδου ένα απειλητικό μήνυμα. Αδυνατώ να κατανοήσω τη λογική του ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα για υπεράσπιση του κατηγορουμένου τον οποίο εκπροσωπώ αποτελεί για κάποιους ενόχληση, εκ δηλούμενη μάλιστα με μεθόδους παράνομες και καταδικαστέες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε πορεία.. διαμαρτυρίας για το θάνατο 33χρονου ληστή Ζαχαρία Κωστόπουλου επειδή ήταν…γκέι

Συγκεκριμένα άγνωστοι έγραψαν την λέξη «δολοφόνε» ενώ πάνω στα ρολά έγραψαν «Zackie είμαστε περήφανοι για πάντα» και «Φέρμα στα μαγαζιά, λευτεριά στα αδέρφια μας» και το μήνυμα «Να σκοτώσουμε τα στίγματα, Αγάπη-Παιδεία-Αλληλεγγύη-Αγάπη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.