ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Σαν να είχα προαίσθημα» – Τι λέει ο συμμαθητής των τριών 15χρονων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

«Σαν να είχα προαίσθημα» – Τι λέει ο συμμαθητής των τριών 15χρονων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Δεν μπορεί να πιστέψει ο 15χρονος Θανάσης πώς έχασαν τη ζωή τους οι τρεις καλοί του φίλοι αλλά και πώς σώθηκε ο ίδιος επειδή αρνήθηκε να κάνει «κοπάνα» και να πάει μαζί τους στη μοιραία βόλτα.

Μάλιστα, όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha προσπάθησε να τους αποτρέψει, λέγοντάς τους πως θα παίρνανε πολλές απουσίες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

«Πάμε βόλτα μου είπαν» και πρόσθεσε: «Τους είπα “μην πάτε. Θα πάρετε τζάμπα απουσίες”. Σαν να είχα προαίσθημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 15χρονος Θανάσης.

Αφού επέστρεψε στο σχολείο, ο Θανάσης έμαθε πως οι συμμαθητές του έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο καθώς το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε μετωπικά με ένα βανάκι στην περιοχή της Τερψιθέας.

Ο πατέρας του νεαρού, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου κόπηκαν τα πόδια» λέει, περιγράφοντας αυτά που είδε.

«Όλα πολύ καλά, αστέρια ήταν τα παιδιά. Μπορεί να ήταν ο γιος μου μπορεί να ήταν οποιοδήποτε παιδί», προσθέτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.