ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις τσιγγάνους που έκλεψαν το ΑΤΜ στη Ρόδο

Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις τσιγγάνους που έκλεψαν το ΑΤΜ στη Ρόδο

Πρωτοχρονιάτικο μπουναμά από το… το Α.Τ.Μ. της Εμπορικής τράπεζας που βρίσκεται μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Ρόδο επιχείρησαν να πάρουν τρεις νεαροί τσιγγάνοι από τους οποίους ο ένας ανήλικος, αλλά οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν στο νοσοκομείο!

Η απόπειρα έγινε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, όταν οι τρεις δράστες έσπασαν την τζαμαρία του σούπερ μάρκετ και προσπάθησαν να σύρουν το μηχάνημα που περιείχε 80.000 ευρώ για να το φορτώσουν σε ένα αγροτικό φορτηγάκι το οποίο είχαν κλέψει λίγη ώρα πριν από την περιοχή Καλυθιές. Στην προσπάθειά τους, όμως, ο 25χρονος ακρωτηριάστηκε στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού χεριού του και αναγκάστηκαν να φύγουν βιαστικά!

Tο κλεμμένο όχημα βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε ένα σημείο της οδού Ρόδου- Καλλιθέας και οι αστυνομικοί βρήκαν στον τραυματία στο Γενικό νοσοκομείο Ρόδου, όπου είχε πάει για τις πρώτες βοήθειες. Ο νεαρός τσιγγάνος νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι άνδρες της Ασφαλείας Ρόδου αναζητούν τους συνεργούς του, δυο αδέλφια ηλικίας 22 και 17 χρόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.