ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένωση Αστυνομικών για επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη: «Άνανδρη επίθεση – Τραυματίστηκε συνάδελφός μας»

Ένωση Αστυνομικών για επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη: «Άνανδρη επίθεση – Τραυματίστηκε συνάδελφός μας»

Ο τραυματισμός ενός αστυνομικού και η μεταφορά του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο κατά την επίθεση που δέχτηκε η διμοιρία των ΥΜΕΤ έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Με κείμενο που αναρτήθηκε στο Facebook, οι Αστυνομικοί ζητούν τη λήψη μέτρων, καθώς όπως σημειώνουν «το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια».

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση της Ένωσης:

«Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα μια άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφων μας έλαβε χώρα. Σήμερα ήταν η διμοιρία της ΥΜΕΤ που εκτελούσε υπηρεσία στα Εξάρχεια, φρουρώντας την οικία Υπουργού. Χθες ήταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α., αύριο ποιος ξέρει; Το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια. Σε χώρες πολιτισμένες μια τέτοια επίθεση θα χαρακτηριζόταν τρομοκρατική, εδώ μας έχει γίνει συνήθεια!!! Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο, εμείς βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο 401, δυστυχώς όμως έχουμε πάει τόσες φορές τον τελευταίο καιρό, που έχει χαθεί το μέτρημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.