ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένοπλη ληστεία στην Rolex στο Κολωνάκι – Μεγάλη «μπάζα» – Άρπαξε ρολόγια αξίας χιλιάδων ευρώ

Ένοπλη ληστεία στην Rolex στο Κολωνάκι – Μεγάλη «μπάζα» – Άρπαξε ρολόγια αξίας χιλιάδων ευρώ

Ένοπλις εισέβαλε στο κατάστημα της Rolex, που βρίσκεται επί της οδού Βαλαωρίτου, στο Κολωνάκι.

Άρπαξε ρολόγια μεγάλης αξίας και διέφυγε πριν φθάσουν στο σημείο οι άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η «κινηματογραφική ληστεία» είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να αρολαξει 40 ρολόγια.

Πρώτη φορά επισκέφτηκε το κατάστημα πριν δύο ημέρες δείχνοντας ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει δύο ρολόγια Rolex. Μάλιστα ήταν τέτοια η εμφάνιση και οι τρόποι του, που έγινε αμέσως πιστευτός. Στη διάρκεια της πρώτης του επίσκεψης έφτασε μάλιστα στο σημείο να εκμυστηρευτεί στους υπαλλήλους ότι έχει κάνει φυλακή.

Σήμερα το πρωί ο άντρας επέστρεψε στο κοσμηματοπωλείο. Αφού συνομίλησε για λίγα λεπτά με τους υπαλλήλους, έβγαλε πιστόλι και άρπαξε 35-40 ρολόγια, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τα 300.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει εμφανιστεί ως πελάτης και σε άλλα κοσμηματοπωλεία της περιοχής.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.