Σοκ στην υπόθεση Τοπαλούδη: Ο Αλβανός φονιάς κακοποίησε κοπέλα με ειδικές ανάγκες μετά την δολοφονία της φοιτήτριας

Σοκ στην υπόθεση Τοπαλούδη: Ο Αλβανός φονιάς κακοποίησε κοπέλα με ειδικές ανάγκες μετά την δολοφονία της φοιτήτριας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται έπειτα από τη σύλληψη εντός 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδου, καθώς από τις καταγγελίες και τις καταθέσεις προέκυψε ότι βίασαν από κοινού 19χρονη κοπέλα (με ειδικές ανάγκες) στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου, μαζί με τον 20χρονο Αλβανό που βρίσκεται προφυλακισμένος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη!

Η υπόθεση που ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγο από την Αστυνομία, λαμβάνει ραγδαία εξέλιξη, αφού ο βιασμός αυτός σημειώθηκε λίγα μόλις 24ωρα μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχουν ήδη τον 23χρονο ΡΟΜΑ ο οποίος ομολόγησε και ο οποίος μεταφέρεται σε λίγα λεπτά ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου για να βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018
οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείςπράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.