Ομολογία-σοκ από Όλγα Γεροβασίλη: «Οι κουκουλοφόροι στο συλλαλητήριο είναι αστυνομικοί»!

Ομολογία-σοκ από Όλγα Γεροβασίλη: «Οι κουκουλοφόροι στο συλλαλητήριο είναι αστυνομικοί»!

Αστυνομικοί ήταν οι κουκουλοφόροι που φαίνονται σε βίντεο να περνούν ανενόχλητοι ανάμεσα από τους άντρες των ΜΑΤ, την ώρα των επεισοδίων στο Σύνταγμα, αποκάλυψε-ομολόγησε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη!

«Είδα το βίντεο και επισήμως έχω να σας πως ότι είναι Έλληνες αστυνομικοί της υπηρεσίας επισήμων της Βουλής, που εκείνη την ώρα πήραν εντολή να μετακινηθούν».

Nα σημειώσουμε ότι η Βουλή ήταν κλειστή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου και οι βουλευτές δεν βρίσκονταν στο κτίριο, ώστε να υπάρχουν και αστυνομικοί της εν λόγω υπηρεσίας.

Σε ερώτηση για το βίντεο με τους κουκουλοφόρους που διακρίνονται μπροστά στην είσοδο της Βουλής, η υπουργός υποστήριξε ότι οι κουκουλοφόροι ήταν στελέχη της… Υπηρεσίας Επισήμων που πήραν εντολή να μετακινηθούν.

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Όλ. Γεροβασίλη: Οι άνθρωποι που τρέχουν στη Βουλή είναι Έλληνες αστυνομικοί…

Δημοσιογράφος: Είναι της Ασφάλειας;

Όλ. Γρεοβασίλη: Είναι Έλληνες αστυνομικοί της υπηρεσίας επισήμων της Βουλής

Δημοσιογράφος: Και γιατί φοράγανε κουκούλες;

Όλ. Γρεοβασίλη: Τις έβαλαν…. για να βγουν έξω! Γιατί πήραν εντολή εκείνη την ώρα να μετακινηθούν.

Δείτε το βίντεο:

Η υπουργός υποστήριξε τέλος πως το σχέδιο επίθεσης κατά του κοινοβουλίου ήταν πρωτοφανές, ότι οι αστυνομικοί δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν δεχτεί τέτοιας σφοδρότητας επίθεση και πως η ελληνική αστυνομία προσπαθεί να βρει «Ποιοι βρίσκονται από πίσω»! Καλύτερα να ψάξει μέσα στους προβοκάτορες που χρησιμοποιεί…

Και ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι οι κουκουλοφόροι της ΕΛΑΣ δεν ήταν αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστηρίζουν στην κυβέρνηση πως στην ΕΛ.ΑΣ. είχαν διαβάσει και δει σε κάποιο site σχέδιο εισβολής στη Βουλή και γι αυτό αναγκάστηκαν να ψεκάσουν με χημικά! Μάλιστα εξέδωσε και σχετική μακροσκελή ανακοίνωση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.