ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετανιωμένος ο ταξιτζής της τραγωδίας στο Ελληνικό: «Δεν κατάλαβα τι έγινε…» (βίντεο)

Μετανιωμένος ο ταξιτζής της τραγωδίας στο Ελληνικό: «Δεν κατάλαβα τι έγινε…» (βίντεο)

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο ταξιτζής ο οποίος αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια στη γυναίκα, που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της χθες στο Ελληνικό.

Μιλώντας στο Open, ο οδηγός ταξί μίλησε μετά τον πειθαρχικό έλεγχο που ζήτησε εις βάρος του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος ζήτησε και την εφαρμογή των αυστηρών ποινών που προβλέπει ο νόμος αλλά και το αίτημα του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αθηνών (ΣΑΤΑ) που ζήτησε την αφαίρεση άδειας του ταξιτζή.

Ο οδηγός ταξί ισχυρίστηκε ότι όσα είπε χθες παρερμηνεύθηκαν και νιώθει θλίψη από αυτό που έγινε ,εξηγώντας πως αντέδρασε έτσι επειδή πανικοβλήθηκε…

O ίδιος, επανέλαβε ότι είπε στην γυναίκα «περάστε έξω» και πως ήταν γεμάτη αίματα οπότε «τρελάθηκε».

«Περίμενα πελάτη σε προκαθορισμένο ραντεβού δεν κατάλαβα τι έγινε… Πανικοβλήθηκα από τους πυροβολισμούς… » «Όλα ερμηνεύθηκαν λάθος… Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που είχε κάνει αμέσως μετά το συμβάν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.