ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επεισόδια στο Πάντειο: Εισβολή αντιεξουσιαστών στις φοιτητικές εκλογές

Επεισόδια στο Πάντειο: Εισβολή αντιεξουσιαστών στις φοιτητικές εκλογές

Εφοδο στο κτίριο του Πάντειου Πανεπιστημίου, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές, πραγματοποίησε μια ομάδα 50 αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές μπήκαν συντεταγμένα στο χώρο, κρατώντας καδρόνια, ενώ πέταξαν τρικάκια (φυλλάδια) με συνθήματα κατά των εκλογών.

Ενα από αυτά ανέφερε: «Συνέχισε να ψηφίζεις – Η εξουσία τρίβει τα χέρια της».

Πανικός στο Πάντειο -Διεκόπη η διαδικασία
Στη θέα των αντιεξουσιαστών οι παρατάξεις της ΔΑΠ, της ΠΑΣΠ και της ΠΚΣ που βρίσκονταν στο κτίριο απομακρύνθηκαν από το χώρο, με συνέπεια αυτή την ώρα η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών να έχει διακοπεί.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για συμπλοκές, τραυματίες ή και φθορές, ούτε και σαφής πληροφόρηση για το αν πρόκειται να συνεχιστεί η εκλογική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι «εμπλοκή» σημειώθηκε και στις εκλογές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, ύστερα από το «ναυάγιο» στην αρμόδια επιτροπή στήθηκαν δυο κάλπες -μια στο γήπεδο του Σπόρτιγνκ και μια στις εγκαταστάσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.