ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεία: Σκότωσαν τα σκυλιά του και έκαψαν φορτηγό

Ηλεία: Σκότωσαν τα σκυλιά του και έκαψαν φορτηγό

Προσωπικές διαφορές φαίνεται να ήταν ο λόγος που προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές άγνωστοι σε σπίτι ηλικιωμένου. Ούτε στα χειρότερα όνειρά του δεν θα μπορούσε να είχε δει όσα του συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά, τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας, ο ηλικιωμένος που έγινε στόχος επιδρομής από τρεις αγνώστους σε ένα χωριό της Ηλείας.

Οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν το σπίτι και τα σκυλιά του, ενώ πυρπόλησαν και το φορτηγό του.

Αρχικά, ένας από τους αγνώστους πυροβόλησε μια φορά με κυνηγετικό όπλο ένα από τζάμια του σπιτιού του, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον. Στη συνέχεια, οι δράστες προκάλεσαν πυρκαγιά στο φορτηγό του ηλικιωμένου που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι με αποτέλεσμα να καταστραφεί η καμπίνα. Τέλος, πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί κοντά στο σπίτι του και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τους δύο σκύλους- φύλακες, θανατώνοντάς τους!

Αμέσως μετά, οι ένοπλοι εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους δεν έφεραν αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, θανάτωση ζώων και εμπρησμό και προσπαθούν να εξακριβώσουν ποιοι είχαν διαφορές με τον ηλικιωμένο και ήθελαν να του κάνουν κακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.