ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην κλούβα που ανατράπηκε και ο παιδόφιλος του Μοσχάτου

Στην κλούβα που ανατράπηκε και ο παιδόφιλος του Μοσχάτου

Από την ανατροπή κλούβας του Μεταγωγών στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου τραυματίστηκαν αστυνομικοί και κρατούμενοι.

Και ο 42χρονος ψιλικατζής που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης στο Μοσχάτο, που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, είναι ανάμεσα στους επιβαίνοντες του σοβαρού τροχαίου με ανατροπή κλούβας, που σημειώθηκε σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον κόμβο Τριπόλεως – Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι ανάμεσα στους τραυματίες και αν έχει τραυματιστεί είναι πολύ ελαφρά.

Η κλούβα, στην οποία επέβαιναν 16 κρατούμενοι και 8 αστυνομικοί, είχε ξεκινήσει από την Κόρινθο με προορισμό την Τρίπολη και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας της στην στροφή της εισόδου στον αυτοκινητόδρομο και ανετράπη.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο σημείο στις δύο το μεσημέρι, ενώ απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι συνολικά 6 κρατούμενοι και 8 αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν όλοι στο Νοσοκομείο Κορίνθου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ατύχημα, διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος κρίθηκε την Τρίτη προφυλακιστέος και συγκεκριμένα, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.