ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με μηχανή και πατίνι -Τραυματίες οι δύο νεαροί οδηγοί

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με μηχανή και πατίνι -Τραυματίες οι δύο νεαροί οδηγοί

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εύβοια, όταν μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, έξω από την Κύμη στην επαρχιακή οδό που οδηγεί στα Λέπουρα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, η μηχανή συγκρούστηκε με το πατίνι, το οποίο χειριζόταν ένας 14,5χρονος, παίζοντας κοντά στο σπίτι του.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο 18χρονος οδηγός της μηχανής και ο ανήλικος να τραυματιστούν σοβαρά. Οι τραυματίες, όπως αναφέρει το lamiareport, μεταφέρθηκαν άμεσα στο διπλανό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό στην Εύβοια έρχεται λίγους μήνες μετά το πρώτο τροχαίο ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι που σημειώθηκε με πατίνι στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Τότε, ένας 16χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.