ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοί είναι οι Πακιστανοί που πήραν λύτρα και δολοφόνησαν ομοεθνή τους στη Θήβα (φωτο)

Αυτοί είναι οι Πακιστανοί που πήραν λύτρα και δολοφόνησαν ομοεθνή τους στη Θήβα (φωτο)

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θηβών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών Πακιστανών που απήγαγαν στις 11 Μαρτίου έναν 34χρονο συμπατριώτη τους, τον δολοφόνησαν στην περιοχή του Ελαιώνα Θηβών αλλά συνέχιζαν να εκβιάζουν τους συγγενείς του ζητώντας λύτρα ύψους 10.000 ευρώ, δήθεν για να τον απελευθερώσουν!

πρόκειται για τους MUSTAF AHMED του MERDIN και της EMNA ΒΙΒΙ 45,


και ALI AKHTAR του SAD MUHAMMAD και της ANAYAT BIBI 40 χρόνων, που είχαν συλληφθεί στις 30 Μαΐου στη Θήβα, στη Τρίπολη και στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, με επιχείρηση αστυνομικών της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, Θηβών και Τρίπολης.


Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών τους έχει ασκήσει δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί άλλος σε πράξη για την οποία δεν έχει υποχρέωση, απλή συνέργεια στην αρπαγή, ληστρική εκβίαση από κοινού, ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και απόπειρα εκβίασης από κοινού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας έχει ενδείξεις ότι οι τρεις αλλοδαποί εμπλέκονται σε τουλάχιστον άλλες τέσσερις αρπαγές ομοεθνών τους και εκβίαση των συγγενών τους. Γι’ αυτό, παρακαλεί όποιον έχει σχετικές πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί της, διασφαλίζοντας την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.