ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρόμος τα ξημερώματα: Αδίστακτοι ληστές απείλησαν με όπλα πελάτες καταστήματος και αστυνομικούς (βίντεο)

Τρόμος τα ξημερώματα: Αδίστακτοι ληστές απείλησαν με όπλα πελάτες καταστήματος και αστυνομικούς (βίντεο)

Λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τρεις οπλισμένοι ληστές εισβάλουν σε κατάστημα στην Λυκόβρυση. Όλοι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και τα χέρια τους με γάντια. Ο πρώτος ληστής κρατά στα χέρια του ένα ρόπαλο, ο δεύτερος πιστόλι και ο τρίτος βαριοπούλα.

Την ώρα της εισβολής των ληστών μέσα στο κατάστημα βρίσκονται δυο ανυποψίαστοι πελάτες. Ο ένας από αυτούς προσπαθεί τρέχοντας να φύγει από την είσοδο όμως χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος. Ταυτόχρονα ένας άλλος ληστής ακινητοποιεί τον δεύτερο πελάτη ενώ ένας συνεργός του κυνηγάει τον άνδρα που προσπαθούσε να διαφύγει. Ύστερα από ελάχιστα δευτερόλεπτα σημαδεύοντας τον με το όπλο τον βάζει μέσα στο κατάστημα ξανά.

Για περισσότερα από 60 δευτερόλεπτα παραμένουν μέσα στο κατάστημα απειλώντας τον υπάλληλο και τους πελάτες και αφαιρούν από την ταμειακή τις εισπράξεις. Στο σημείο φτάνει και ο συνεργός τους με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνά ένα περιπολικό που αντιλαμβάνεται ότι γίνεται ένοπλη ληστεία.

Ο κακοποιοί τρέχοντας βγαίνουν έξω από το κατάστημα και μπαίνουν στο αυτοκίνητο όπου τους περιμένει με αναμμένη μηχανή ο συνεργός τους. Στρίβουν στο πρώτο στενό με το περιπολικό να τους καταδιώκει. Κατά τη διαφυγή τους δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον των αστυνομικών. Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητό τους βρέθηκε καμένο στο Μενίδι.

Οι αρχές θεωρούν πως το ορμητήριο των κακοποιών βρίσκεται στη Δυτική αττική και πραγματοποιούν χτυπήματα στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στην εθνική οδό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.