ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γερή μπάζα για ληστές ηλικιωμένων στην Κοζάνη

Γερή μπάζα για ληστές ηλικιωμένων στην Κοζάνη

Καλή πληροφόρηση για το κομπόδεμα που είχαν στην άκρη τα θύματά τους πρέπει να είχαν οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι όπου κατοικεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην κωμόπολη Αιανή του δήμου Κοζάνης, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κουκούλες full face, παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού αιφνιδιάζοντας το ηλικιωμένο αντρόγυνο που δεν τόλμησε να αντιδράσει και τους ακινητοποίησαν με την απειλή βίας, χωρίς ωστόσο να έχουν όπλα στην κατοχή τους. Ο ένας έμεινε να τους επιτηρεί, ενώ οι άλλοι δυο έκαναν φύλλο και φτερό τα δωμάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κακοποιοί ανακάλυψαν τελικά τα περίπου 4.500 με 5.000 ευρώ που φύλαγαν για ώρα ανάγκης οι δυο ηλικιωμένοι, τα άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας που διενεργούν προανάκριση εξετάζουν το ενδεχόμενο κάποιοι να γνώριζαν για την ύπαρξη του αρκετά μεγάλου χρηματικού ποσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.