ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελεύθερος ο 28χρονος που συνέθλιψε με το ΙΧ γιαγιά και εγγόνι – Η απόφαση εισαγγελέα (βίντεο)

Ελεύθερος ο 28χρονος που συνέθλιψε με το ΙΧ γιαγιά και εγγόνι – Η απόφαση εισαγγελέα (βίντεο)

Οργή έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, η απόφαση εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά, να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο -στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων – που σκότωσε και εγκατέλειψε στο δρόμο μια 67χρονη γυναίκα και ένα μωρό, το εγγονάκι της.

Εισαγγελέας από το ναυτοδικείο Πειραιά, έκρινε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ότι ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος. Κάτι που έγινε ήδη, από χθες το βράδυ!

Κανείς δεν γνωρίζει ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από αυτή την απόφαση.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν πλημμελικού χαρακτήρα οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Τροχαίο στο Αίγιο: Πώς το αυτοκίνητο συνέθλιψε την γιαγιά με το εγγονάκι

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας BMW, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -που σύμφωνα με πληροφορίες πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα- και αφού καβάλησε στο πεζοδρόμιο έπεσε πάνω σε μια 67χρονη γυναίκα και των λίγων μηνών εγγονάκι της τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσων έγιναν μάρτυρες είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα».

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία.

Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή

Εν συνεχεία, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protionline.gr ο οδηγός που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, δε σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας.

Μάλιστα, ο οδηγός σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι «δεν έγινε κάτι».

Σημειώνεται ότι στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα και ανέβηκε σε βάρκα χωρίς όμως να καταφέρει να ξεφύγει της σύλληψής του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Διεύθυνση της Τροχαίας Πατρών. Αναφέρεται ότι η τραγωδία στο Αίγιο έγινε λίγα λεπτά αφότου η 67χρονη είχε βγει από το σπίτι της μαζί με το εγγονάκι της μέσα στο καροτσάκι του.

«Μόλις είδε το παιδί με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια»

Σοκαριστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο.

Ένας συγγενής της νεκρής γυναίκας και το μικρού παιδιού, ανέφερε στην κάμερα:

«Γύρω στις 7 παρά 10, ακούστηκε ένα φρενάρισμα και ένα δυνατός κρότος. Βγαίνοντας έξω, τι να δω… Κάτω τη νύφη μου και τον εγγονό μου, κομμάτια».

Στη συνέχεια, εμφανώς σοκαρισμένος και ο ίδιος, επισήμανε για τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου:

«Σταμάτησε λίγο πιο κάτω. Ήρθε (στο σημείο) και λέει “α, δεν είναι τίποτα”. Μόλις είδε το παιδί με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια».

Για το εάν του είπε κάτι, επισήμανε:

«Όχι, δεν μπόρεσα. Είχε μαζευτεί πολύς κόσμος». Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το συγκεκριμένο σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.