ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρθρωση σπείρας στη Σαλαμίνα

Εξάρθρωση σπείρας στη Σαλαμίνα

Σπείρα που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα στη Σαλαμίνα εξαρθρώθηκε από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας. Ειδικότερα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 40 και 27 ετών, και μία 47χρονη Ελληνίδα, που, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν συστήσει από διετίας εγκληματική ομάδα.

Τα μέλη της σπείρας έμπαιναν στα σπίτια παραβιάζοντας τις πόρτες εισόδου και με την απειλή μαχαιριών ή πιστολιού αφαιρούσαν από τους ενοίκους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξακριβώθηκε ότι είχαν διαπράξει συνολικά 7 ληστείες και 18 διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία των δραστών, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν πλήθος από κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, μία καραμπίνα, ένα κυνηγετικό όπλο τύπου FLOBERT, ένα πιστόλι REPLICA, ένα περίστροφο κρότου, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, δύο αναισθητικά σπρέι, μαχαίρια, 255 φυσίγγια, 51 βεγγαλικά, πλήθος εργαλείων και 9 ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για πιθανή συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.