ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επέστρεψε στην Τουρκία ο Αμερικανός τζιχαντιστής όμως… έρχονται κι άλλοι

Επέστρεψε στην Τουρκία ο Αμερικανός τζιχαντιστής όμως… έρχονται κι άλλοι

Οι ελληνικές αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο στον Αμερικανό τζιχαντιστή και επέστρεψε στην Τουρκία.Παρ όλα αυτά ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το σχέδιό του για να γεμίσει ισλαμιστές την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον εν λόγω δεν προκέκυψε κάτι εις βάρος του παρά ταύτα οι ελληνικές αρχές σφράγισαν το διαβατήριό του.

Η ΕΛΑΣ περιγράφει το περιστατικό από το πρωί, όταν τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι επρόκειτο για τζιχαντιστή που ήθελε να περάσει στη χώρα μας. Οπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, ωστόσο ο Αμερικανός δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να εισέλθει στην Ελλάδα.

Με την Τουρκία να ξεκινά σήμερα τον επαναπατρισμό συλληφθέντων μαχητών του ISIS στις χώρες προέλευσής του σε Ευρώπη και ΗΠΑ, η Άγκυρα επιχείρησε να απελάσει μέσω Ελλάδας έναν τζιχαντιστή που αιχμαλωτίστηκε απο τις τουρκικές δυνάμεις στη διάρκεια της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης» στη βορειοανατολική Συρία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Ανακοινώνεται ότι σήμερα (11-11-2019) το πρωί, Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα, Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, τον οποίο συνόδευαν, επικαλούμενοι ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις δικαιούμενες ημέρες παραμονής του στην Τουρκία.

Ο προαναφερόμενος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τους Τούρκους αστυνομικούς. Από έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάσεις δεδομένων ελληνικών και συνεργαζόμενων χωρών, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του.

Σήμερα το απόγευμα ο εν λόγω επανήλθε εκ νέου, μόνος του, στον ίδιο συνοριακό σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα. Οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του. Κατόπιν τούτου επέστρεψε στην Τουρκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.