ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμπρησμός ΙΧ διευθύντριας ψυχιατρείου: «Εντολέα» μέσα από τις φυλακές βλέπει η αστυνομία

Εμπρησμός ΙΧ διευθύντριας ψυχιατρείου: «Εντολέα» μέσα από τις φυλακές βλέπει η αστυνομία

«Εντολέα» εμπρησμού του ΙΧ της Διευθύντριας της Ψυχιατρικής Κορυδαλλού, μέσα από τις φυλακές βλέπουν οι Αρχές και ερευνούν συγκεκριμένο κύκλο κρατουμένων.

Ο εμπρησμός του οχήματος καταγράφηκε τα ξημερώματα της 9ης Δεκεμβρίου επί της Λ. Γαλατσίου, όταν οι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το όχημα και το πυρπόλησαν.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις και η πυρκαγιά δεν πήρε διαστάσεις, ωστόσο το ΙΧ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όταν οι αστυνομικές Αρχές αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για το ΙΧ της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού, μετά από έρευνα προέβησαν στην εκτίμηση πως πίσω από την εμπρηστική επίθεση κρύβονται κυκλώματα των φυλακών και κρατούμενοι που το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιδρούν σε αποφάσεις μετακινήσεων που έχουν ληφθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Εγκληματική πράξη ο εμπρησμός του ΙΧ»

Την ίδια ώρα, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφία Νικολάου αναφέρθηκε στο περιστατικό δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο εμπρησμός στο αυτοκίνητο της Διευθύντριας του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού είναι μία εγκληματική πράξη για την οποία ήδη κινούνται άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Είμαι βέβαιη ότι οι Αστυνομικές και οι Δικαστικές αρχές θα επιληφθούν με επιτυχία του εν λόγω περιστατικού και σύντομα οι δράστες θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Περιστατικά ωμής βίας και τρομοκρατίας σε βάρος οποιουδήποτε πολίτη της χώρας είναι κατακριτέα και καταδικαστέα. Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής επιτελεί ένα κρίσιμο έργο και δίνει καθημερινό αγώνα για την εύρυθμη λειτουργία των Καταστημάτων Κράτησης, καθώς και για την αναβάθμιση του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.